Connect with us

Τα πιο εντυπωσιακά και ιδιαίτερα τζακούζι

Ένα τζακούζι, ή αλλιώς υδρομασάζ, αποτελεί αναμφισβήτητα ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό σε ένα εσωτερικό ή εξωτερικό περιβάλλον. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που επιβεβαιώνουν αυτό το επιχείρημα, και πολλοί ακόμα που καθιστούν ένα υδρομασάζ μια εξαιρετική επιλογή!

Επιπλέον, ένα τζακούζι ενισχύει την αισθητική του χώρου, προσθέτει ένα πολυτελές στοιχείο και μπορεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς του design ενός δωματίου, όπως θα δούμε παρακάτω μέσα από τα παραδείγματα.

Πρώτα όμως, ας δούμε τους λόγους για τους οποίους το τζακούζι είναι τόσο αγαπητό και τους τρόπους με τους οποίους βελτιώνει την εμπειρία των επισκεπτών!

1. Υγεία πάνω απ’όλα!

jac1.jpg

Τα τζακούζι είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Περνώντας χρόνο μέσα σε ένα υδρομασάζ, μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, να ανακουφίσει τον πόνο των μυών και των αρθρώσεων και να μειώσει το άγχος.

2. Η σχέση μεταξύ του τζακούζι και του ύπνου REM (Rapid Eye Movement)

jac2.jpg

Η εμπειρία του τζακούζι οδηγεί σε καλύτερο ύπνο — ειδικά όταν απολαμβάνεται λίγο πριν ξαπλώσουμε. Λόγω του γεγονότος ότι το σώμα θερμαίνεται και χαλαρώνει, ο ύπνος έρχεται ευκολότερα και γρηγορότερα, μειώνοντας σημαντικά τις πιθανές διαταραχές κατά τη διάρκεια της νύχτας. Και όπως όλοι γνωρίζουμε ένας καλός ύπνος REM, ωφελεί τόσο το μυαλό όσο και το σώμα — ειδικά όταν κάποιος ταξιδεύει και είναι επιπλέον κουρασμένος.

3. Ένα κατάλυμα με Jacuzzi δείχνει – και είναι – πιο fancy!

jac3.jpg

Τη στιγμή που ένας ταξιδιώτης θα παρατηρήσει το τζακούζι, υποσυνείδητα θα προσδιορίσει το ξενοδοχείο ως πολυτελές. Κάπως έτσι, μια εγκατάσταση τζακούζι προσδίδει προστιθέμενη αξία σε ένα ξενοδοχείο, είτε αυτό είναι ενσωματωμένο στο περιβάλλον του spa ή μέσα στο δωμάτιο. Επιπλέον, ένα τζακούζι στο δωμάτιο είναι σαν δώρο στους καλεσμένους: ένας ιδιωτικός τόπος χαλάρωσης, που τους προσφέρει διακοπές υψηλής ποιότητας ή τους βοηθάει να χαλαρώσουν και να αποσυμπιεστούν κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

Τα ωραιότερα τζακούζι
Σαν τον Τιτανικό!

jac4.jpg

Το γεγονός ότι αυτό το κατάλυμα είναι πλωτό, το κάνει μοναδικό από μόνο του. Αλλά η τοποθέτηση ενός τζακούζι στην πρύμνη του πλοίου, του δίνει μια επιπλέον νότα πολυτέλειας, αναβαθμίζοντας το παιχνίδι για το Floating Resort by Scubaspa! Παρατηρήστε επίσης τις σκάλες που οδηγούν στο τζακούζι, οι οποίες το καθιστούν ακόμα πιο δραματικό και εντυπωσιακό.

Ο Ιδιωτικός παράδεισος!

jak5.jpg

Το So Sofitel Bangkok, έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν μικρό παράδεισο στο δωμάτιο! Αυτό το υδρομασάζ έχει το δικό του ξεχωριστό περιβάλλον, που θυμίζει μίνι πισίνα, με εξαιρετικό & πολυτελή σχεδιασμό. Επιπλέον, το design αυτού του τζακούζι εκμεταλλεύεται τη θέα της πόλης, δημιουργώντας ένα μέρος που ο ταξιδιώτης θα λατρεύει να χαλαρώνει και να ονειρεύεται!

Το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης!

jac6.jpg

 

Πηγή:hotelieracademy.g

Δείτε επίσης

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Υπό επανεξέταση οι δαπάνες της εκστρατείας υπέρ του brexit στη Βρετανία

Ένας οργανισμός που είναι αντίθετος στο Brexit κέρδισε δικαστικά το δικαίωμα να αμφισβητήσει τις δαπάνες της εκστρατείας από την ομάδα «Vote Leave» που ήταν υπέρ της βρετανικής εξόδου από την ΕΕ, στο πλαίσιο του δημοψηφίσματος για την ένταξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

 

 

Οι δικαστές George Leggatt και David Holgate χορήγησαν άδεια την Παρασκευή για δικαστική επανεξέταση εναντίον της εκλογικής καμπάνιας «Vote Leave», ώστε να καθοριστεί αν η οργάνωση που υποστήριξε το Brexit δαπάνησε περισσότερα στην εκστρατεία της από ό,τι επιτρέπεται από τους κανόνες της Βρετανίας.

“Είμαστε ικανοποιημένοι” διότι η απόφαση “αναδεικνύει επίμαχα σημεία της δόμησης της εκστρατείας, που πρέπει να επιλυθούν”, ανέφεραν οι δικαστές στην απόφαση.

Οι δαπάνες από τις επίσημες ομάδες που διεξάγουν εκλογικές καμπάνιες κατά τη διάρκεια δημοψηφισμάτων περιορίζονται σε 7 εκατομμύρια λίρες (9,9 εκατομμύρια δολάρια) στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους κανόνες της εκλογικής επιτροπής. Το «Good Law Project», το οποίο ανέδειξε το αίτημα για επανεξέταση, ισχυρίστηκε ότι η «Vote Leave» παραβίαζε αυτούς τους κανόνες με τη δωρεά χρημάτων σε άλλες ομάδες που δρούσαν υπέρ του Brexit για τους ίδιους σκοπούς της καμπάνιας. Το δικαστήριο θα πρέπει να αποφασίσει αν οι δωρεές της Vote Leave θα έπρεπε να έχουν χαρακτηριστεί ως “δαπάνη που πραγματοποιήθηκε”, γεγονός που θα οδηγούσε σε υπέρβαση του ορίου των δαπανών.

“Ένας βασικός λόγος πίσω από την ανακίνηση του θέματος σχετίζεται με το μέλλον και ειδικότερα με τη διασφάλιση ότι κάθε μελλοντικό δημοψήφισμα θα διεξάγεται με βάση τους υπάρχοντες κανόνες”, δήλωσε το Project Good Law στο δικαστήριο.

Δείτε επίσης

Continue Reading

Μελέτη του ΙΟΒΕ και του Χρηματιστηρίου Αθηνών

Την παρουσίαση μελέτης του ΙΟΒΕ για την χρηματοδότηση της χρηματιστηριακής αγοράς και το νέο αναπτυξιακό πρότυπο της Ελλάδος παρουσιάζουν σήμερα το απόγευμα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, το ΙΟΒΕ, αλλά και το χρηματιστήριο Αθηνών.

 

 

 

Παρόντες, θα είναι ο υπουργός Οικονομικών κ. Ε. Τσακαλώτος, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γ. Στουρνάρας καθώς και ο πρόεδρος του χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σ. Λαζαρίδης.

Η μελέτη σύμφωνα με πληροφορίες, επικεντρώνεται στους τρόπους χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω της εναλλακτικής αγοράς, των ομολόγων, των Funds, του crowdfunding κλπ. Επειδή η ευρωπαϊκή οδηγία ορίζει νέους τρόπους χρηματοδότησης – πέραν των τραπεζών- η μελέτη φωτίζει τα νέα εργαλεία χρηματοδότησης προκειμένου οι επιχειρήσεις να βρίσκουν κεφάλαια.

Δείτε επίσης

Continue Reading

Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές της Uber σε όλο τον κόσμο

Η αμφιλεγόμενη εταιρεία μίσθωσης αυτοκινήτων έχασε αρκετά δισεκατομμύρια τα τελευταία χρόνια την ώρα που προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να κερδίσει περισσότερους πελάτες και να διεισδύσει σε μεγάλες αγορές.

 

 

Μόνο πέρυσι έχασε 4,5 δισ. δολ., ενώ το 2016 οι απώλειές της έφτασαν τα 2,8 δισ. δολάρια.

Η ιαπωνική εταιρεία τεχνολογίας  Softbank που έχει δαπανήσει αρκετά δισ. σε πολλές εφαρμογές μίσθωσης αυτοκινήτων, έσπασε τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των φίλων και των εχθρών της Uber επενδύοντας σε αυτήν.

Παρακάτω ακολουθούν μερικοί από τους πιο σημαντικούς ανταγωνιστές της και μια σύγκριση μεταξύ τους, με στοιχεία που συνέλεξε το CB Insights. Σημειωτέον ότι η Uber αποτιμάται σε 68 δισ. δολάρια.

– Didi Chuxing, Κίνα, αποτίμηση 52 δισ. δολ.

Η Didi εξαγόρασε τις δραστηριότητες της Uber στην Κίνα, αφού προηγουμένως οι δυο τους δρούσαν ανταγωνιστικά στη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου. Η Uber απέκτησε μερίδιο σχεδόν 19% της Didi.

– Ola, Ινδία, αποτίμηση 3,7 δισ. δολ.

Η Uber την ανταγωνίζεται σκληρά επενδύοντας μεγάλα ποσά στην περιοχή. Πάντως το 2017 η Softbank επένδυσε 2 δισ. δολ. στην Ola τον Οκτώβριο του 2017.

– Lyft, ΗΠΑ, αποτίμηση 11,5 δισ. δολ.
Προσφάτως η Lyft ανακοίνωσε ότι διπλασίασε τις κούρσες της το 2017, έτος κατά το οποίο η καμπάνια #DeleteUber (διαγράψτε την Uber) μετά από το ξέσπασμα πολλών διχογνωμιών γύρω από τον αμερικανικό κολοσσό. Ο CEO της Uber, Dara Khosrowshahi, παραδέχθηκε ότι πέρυσι οι ΗΠΑ είχαν γίνει μια μη κερδοφόρα αγορά εξαιτίας του ανταγωνισμού από τη  Lyft.

– Grab, Σιγκαπούρη, αποτίμηση 6 δισ. δολ.
Η Uber λέγεται ότι ετοιμάζεται να πουλήσει τουλάχιστον ένα τμήμα των δραστηριοτήτων της στη ΝΑ Ασία στην Grab, σύμφωνα με πηγές.
Η Grab ξεκίνησε στη Μαλαισία το 2012  με μόλις 10 υπαλλήλους και τώρα έχει την έδρα της στη Σιγκαπούρη με πάνω από 3.000 υπαλλήλους σε όλη την περιοχή.

– GoJek, Ινδονησία, αποτίμηση στο 1,8 δισ. δολ.


Η GoJek είναι μια γηγενής ινδονησιακή εταιρεία τεχνολογίας με έναν στόλο που περιλαμβάνει πάνω από 400.000 αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Δείτε επίσης

Continue Reading

news

%d bloggers like this: